De 5e smaak, voor jou ontleed}

dashed line

Zoet, zuur, bitter of zout, iedereen kent zijn basissmaken. Maar die smaken al lange tijd naar meer. Veel meer. Wel, dat is precies wat wij je willen voorschotelen: umami, de vijfde smaak. Dat tikkeltje extra, maar eigenlijk gewoon de nieuwe standaard in catering.

Umami gaat verder dan ‘wat de pot schaft’, en luistert naar de smaak van élke bezoeker. Een foodbeleving die al voor de eerste hap een lach op je gezicht tovert, en die nog tot lang na de laatste beet blijft nazinderen. Klaar om het verschil te proeven?

Onze basisingrediënten

dashed line

Tijden veranderen. Smaken ook. En iedereen weet: over smaak valt niet te twisten. Toch lijkt de traditionele cateringwereld nog steeds niet afgestemd op al die nieuwe noden en voorkeuren, van vegetarisch en lactose-intolerant tot zelfs halal.

Umami wel. Wij leggen ons oor te luisteren bij alle gasten en geven hen niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van jouw organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft.

Ons succesrecept

Afgekruid naar jouw smaak

Afgekruid naar jouw smaak

Bij Umami eet je niet zomaar wat de pot schaft, maar zorgen we voor een formule die perfect op maat van jóúw bedrijf is. We achterhalen of je klanten zoet of zout verkiezen. Warm of koud.

En omdat iedereen weleens van een verrassing houdt, organiseren we af en toe een ‘zomaartje’. Zoals een fris ijsje op een warme zomerdag. Of verse koffiekoeken op die moeilijke maandagochtend.

Een watertandend team

Een watertandend team

Ongeveer 220 vaste teamleden en 100 ambulante medewerkers staan klaar om jou een service te bieden die minstens even appetijtelijk is als het eten op je bord.

Ligt er wat op je lever? Is er een probleem? We happen meteen in je vragen en zoeken een gepaste oplossing. Al zijn we je door onze strakke opvolging misschien wel al voor.

(H)eerlijkheid op je bord

(H)eerlijkheid op je bord

Verwachtingen zijn er om in te lossen. Meer nog, om te overtreffen. Je verlekkeren met onhaalbare voorstellen? Niet aan ons besteed.

Transparante budgetten, realistische ideeën en geen addertjes onder het gras: dat is meer onze smaak. Bovendien schotelen we je een duidelijk allergenensysteem voor, zodat jij altijd weet wat je eet.

Onze samenstelling

Umami onderscheidt zich van andere cateraars omdat catering gecombineerd wordt met een inhouse productiebedrijf mét eigen knowhow-centrum en een logistiek platform. Zo kunnen wij ons flexibeler opstellen en hebben we meer controle over alle elementen. Resultaat: een vlottere service voor jou!

‹ Vorige} Volgende ›