Job in de kijker: Ivana Petrova, keukenmedewerker

dashed line
Job in de kijker: Ivana Petrova, keukenmedewerker
Met meer dan 450 werknemers bij Umami, zijn er tal van interessante jobs en profielen te vinden op onze sites. Vandaag lopen we een dagje mee met één van onze collega’s.
Ivana: “Ik kom altijd binnen met een glimlach en begin meteen het ontbijt te bereiden. Daarna sta ik achter de kassa. Na de ochtendshift ga ik naar de keuken en maak ik verschillende salades en broodjes klaar. Als het lunchtijd is, sta ik aan de bar om de broodjes en salades uit te delen aan onze militairen.”

Welke kwaliteiten heeft iemand nodig om deze job goed uit te voeren?
Ivana: “Doorzettingsvermogen, een liefde voor eten en klantvriendelijkheid. Je staat niet enkel achter de pannen of in de keuken, je moet ook mensen bedienen. Het is dus belangrijk dat je hen altijd vriendelijk verwelkomt en helpt met vragen. Je moet ook een positieve ingesteldheid hebben en vooral jezelf zijn.”

Je werkt ook binnen een team. Hoe belangrijk is teamwork in je job?
Ivana: “Heel belangrijk. Communicatie is cruciaal wil je dat de maaltijden elke dag probleemloos worden geserveerd.”

Hoe ben je bij umami terechtgekomen?
Ivana: “Ik sta al 10 jaar in de keuken en ben graag met eten bezig. Tijdens Corona moest ik op zoek naar een nieuwe job en ben bij Umami aan de slag gegaan. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad.”

Wat maakt werken bij Umami dan zo leuk?
Ivana: “De collega's. We kunnen echt op elkaar rekenen en dat vind ik heel belangrijk. Ook de klanten zelf maken het werk heel aangenaam. Ze zijn heel dankbaar voor het werk dat we doen en tonen hun waardering altijd met een glimlach en een babbel.”