Umami behaalt ISO 14001 milieucertificering!

dashed line
Umami behaalt ISO 14001 milieucertificering!
Bij Umami streven we voortdurend naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we ons milieumanagement aanzienlijk hebben versterkt en sinds april ISO 14001 gecertificeerd zijn. Dit certificaat is een enorme stap voorwaarts in onze missie om onze impact op het milieu te verminderen en ons bedrijf nog groener te maken.
Onze toewijding aan duurzaamheid wordt verder onderstreept door ons streven naar de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties.
Het milieumanagementsysteem volgens de internationale norm ISO 14001 ligt helemaal in lijn met verschillende SDG's, waaronder SDG 6 (schoon water en sanitair), SDG 7 (betaalbare en duurzame energie), SDG 11 (duurzame steden en gemeenschappen), SDG 12 (verantwoorde consumptie en productie), SDG 13 (klimaatactie), SDG 14 (leven in het water) en SDG 15 (leven op het land).

Lees meer over onze inspanningen voor een groenere toekomst in het artikel "Groenere toekomst". Hier ontdek je meer over onze duurzaamheidsinspanningen en hoe we samen met onze leveranciers werken aan een betere toekomst voor ons allemaal. Ontdek hoe we maaltijden van oogst tot bord duurzaam produceren en serveren, waarbij we verse, lokale ingrediënten gebruiken en voedselverspilling tegengaan. We zijn ook trots op ons ruime assortiment aan vegetarische en veganistische maaltijden, waarmee we bijdragen aan een betere toekomst voor mens, dier en planeet. Kortom, bij Umami gaan we voor een plantastic toekomst!

Lees hier meer over onze duurzaamheidsinspanningen.